Concrete & Wood

Concrete & Wood


Een uitdagende nieuwe naam met een dito onderneming in de wereld van kunst, design en ambacht. Na een prachtige loopbaan in de betonmortelindustrie in 2019 gestart met creatief vormgeven met hout en beton.
De eenheidsworst in de huiskamers gaat veranderen naar objecten van een echte meubelmaker of ontwerper, het verhaal van de maker gaat aanspreken !

Mijn naam is Frits van Wijngaarden, ik woon in Dronten, hoofdzakelijk actief in de onderneming Concrete & Wood. Daarnaast familieman en zo nu en dan te zien op de tennisbaan of het golfpark.

De houten projecten kwamen de eerste tijd voornamelijk van de houtdraaibank, nog steeds is deze machine het draaiend hart voor de meeste creaties. Daarnaast zijn een motorzaag, frezen, slijpers en schuurmachines onmisbare hulpmiddelen. Een werkplaats met veel stof, krullen en zaagsel is het resultaat.

Vanzelfsprekend verwachten we mooie en nieuwe opdrachten, wellicht krijgt een bestaand project een groter vervolg. Het nieuwe jaar twintig twintig wordt vast en zeker spannend, zeker wat betreft de nieuwe contacten. 

Inmiddels staan een aantal werken in de galerie van het Kunstcollectief  in Dronten, de moeite van het bezoeken waard. Het kunstcollectief is gevestigd aan de Kiel nummer 19 in het Winkelcentrum Suydersee.