Concrete & Wood

Concrete & Wood


Een uitdagende nieuwe naam met een dito onderneming in de wereld van kunst, design en ambacht. Na een prachtige loopbaan in de betonmortelindustrie in 2019 gestart met creatief vormgeven met hout en beton. Nu, begin 2022, inmiddels een kleine onderneming met meerdere leuke opdrachten.

De eenheidsworst in de huiskamers gaat veranderen naar objecten van een echte meubelmaker of ontwerper, het verhaal van de maker gaat aanspreken !

Mijn naam is Frits van Wijngaarden, woon en werk in Dronten, hoofdzakelijk actief in de onderneming Concrete & Wood. Sinds september 2022 actief bestuurslid van de kunstvereniging Galerie Dronten.

De houten projecten kwamen de eerste tijd voornamelijk van de houtdraaibank, nog steeds is deze machine het draaiend hart voor de meeste creaties. Daarnaast zijn een motorzaag, frezen, slijpers en schuurmachines onmisbare hulpmiddelen. Een werkplaats met veel stof, krullen en zaagsel is het resultaat.
 
Met veel enthousiasme maken we nieuwe werken, zowel in opdracht als ook voor een expositie.


Het  jaar 2022 zal zeker en vast leuke projecten opleveren. Blijf ons volgen!

Op de atelierroute in Dronten in het weekend van 17 en 18 september 2022 waren een groot aantal werken van ons een blikvanger tijdens deze drukbezochte expositie.

Het project "Energietransitie" is nog tot en met 30 september a.s. te zien op de expositie in het theater de Meerpaal in het centrum van Dronten.